Tivoli Audio Albergo- Wekkerradio Rood

Tivoli Audio Albergo- Wekkerradio Rood199.00
3.00 stars ( 60% ) from 62 ratings

De Tivoli Audio ALBERGO+ is een uiterst complete tafelradio waarmee je zowel FM-stations als digitale radiouitzendingen (DAB/DAB+ en DMB) kunt ontvangen, maar ook draadloos muziek kunt streamen via Bluetooth. Zo is de Albergo+ meer dan klaar voor de toekomst. Tivoli Audio heeft de radio zo ontworpen dat hij voor iedereen probleemloos te bedienen is. Van elke knop is duidelijk waar hij voor dient. Bovendien biedt het display je handige aanwijzingen, bijvoorbeeld bij het instellen van de wektijden. Een handleiding krijg je erbij, maar de kans is groot dat je die niet eens gebruikt. Bluetooth activeren is al even eenvoudig. Na een druk op de knop zoekt de Albergo+ je met Bluetooth uitgeruste muziekbron - van tablet tot smartphone - en wordt er een connectie tot stand gebracht. En in plaats van de knoppen op de radio kan je natuurlijk ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken. De Albergo+ heeft dezelfde full-range speaker als Tivoli Audio’s befaamde Model One tafelradio. Een luidspreker die voor een meer dan uitstekende sound zorgt, in een behuizing die veel compacter is dan die van veel andere wekkerradio’s. In grafiet, wit, rood, groen of blauw past de Albergo+ in vrijwel elk interieur, en ook de optionele houten behuizing is er in verschillende uitvoeringen. Met de los verkrijgbare Stereo Speaker is de radio uit te bouwen tot een compacte stereoset.

Een radio, eindeloos veel mogelijkheden!

Maak van je Albergo+ tafelradio iets compleet eigens met behulp van één van de vele Albergo+ cabinets. Deze speciaal voor de Albergo+ ontworpen houten behuizingen zorgen in een handomdraai voor een compleet nieuwe look. Stel jouw ideale combinatie samen op de Albergo+ personalisatie website.

Digitale radio

Met DAB+ als nieuwe standaard kan je in bijna heel Nederland al genieten van digitale radio. Meer weten over de voordelen van DAB+? Bezoek Tivoli Audio’s DAB+ informatiesite.

Gratis Tivoli App

Download ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdek je simpel de top 100 internet radiostations en maak je jouw Tivoli radio nog veelzijdiger!

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene productinformatie

Merk Tivoli Audio
Model Albergo+
Artikelnummer ALBP-1541-EU
Type radio Tafelradio
Kleur Rood
Product gewicht 1040 gram

Connectiviteit

Bluetooth Ja
Bluetoothbereik 9000 meter
Bluetooth versie Bluetooth 2.1
NFC Nee
Wifi Geen Wi-Fi
Te bedienen via smartphone Nee

Technische specificaties

Afmetingen (b x h x d) 187 x 111 x 110 mm
Ontvangst DAB + radio | FM radio
Afspelen van Radio
Afstandsbediening Ja
Waterbestendig Nee
Touchscreen Nee
Lcd-display Ja
Inclusief CD-speler Nee
Met dimfunctie Ja
Sleeptimer Ja
Voorkeurzenders 5

Stroomvoorziening

Voedingstype Adapter/ lichtnet
Oplaadbaar Nee
Accu/batterij model o_not_use_
Opladen via apparaat Nee

Aansluitingen

AUX-aansluiting 1
Hoofdtelefoonuitgang Ja
Afspelen via USB Nee
Audio input bron 3.5 mm jack | Bluetooth
USB-poort Nee

Audio

Equalizer Ja

Verpakking

Verpakkingsinhoud Albergo+ ; Eén (1) netsnoer ; Gebruikershandleiding ; Externe FM-antenne (bevestigd) ; Afstandsbediening (Batterij inbegrepen)
Gewicht 1 kg
Verpakking breedte 290 mm
Verpakking hoogte 175 mm
Verpakking lengte 165 mm

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Pick-up en return

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Gewicht 1.04 kg