Tivoli Audio Albergo- Wekkerradio Rood

Tivoli Audio Albergo- Wekkerradio Rood

Loading price...

3.00 stars ( 60% ) from 62 ratings

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

De Tivoli Audio ALBERGO+ is een uiterst complete tafelradio waarmee je zowel FM-stations als digitale radiouitzendingen (DAB/DAB+ en DMB) kunt ontvangen, maar ook draadloos muziek kunt streamen via Bluetooth. Zo is de Albergo+ meer dan klaar voor de toekomst. Tivoli Audio heeft de radio zo ontworpen dat hij voor iedereen probleemloos te bedienen is. Van elke knop is duidelijk waar hij voor dient. Bovendien biedt het display je handige aanwijzingen, bijvoorbeeld bij het instellen van de wektijden. Een handleiding krijg je erbij, maar de kans is groot dat je die niet eens gebruikt. Bluetooth activeren is al even eenvoudig. Na een druk op de knop zoekt de Albergo+ je met Bluetooth uitgeruste muziekbron - van tablet tot smartphone - en wordt er een connectie tot stand gebracht. En in plaats van de knoppen op de radio kan je natuurlijk ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken. De Albergo+ heeft dezelfde full-range speaker als Tivoli Audio’s befaamde Model One tafelradio. Een luidspreker die voor een meer dan uitstekende sound zorgt, in een behuizing die veel compacter is dan die van veel andere wekkerradio’s. In grafiet, wit, rood, groen of blauw past de Albergo+ in vrijwel elk interieur, en ook de optionele houten behuizing is er in verschillende uitvoeringen. Met de los verkrijgbare Stereo Speaker is de radio uit te bouwen tot een compacte stereoset.

Een radio, eindeloos veel mogelijkheden!

Maak van je Albergo+ tafelradio iets compleet eigens met behulp van één van de vele Albergo+ cabinets. Deze speciaal voor de Albergo+ ontworpen houten behuizingen zorgen in een handomdraai voor een compleet nieuwe look. Stel jouw ideale combinatie samen op de Albergo+ personalisatie website.

Digitale radio

Met DAB+ als nieuwe standaard kan je in bijna heel Nederland al genieten van digitale radio. Meer weten over de voordelen van DAB+? Bezoek Tivoli Audio’s DAB+ informatiesite.

Gratis Tivoli App

Download ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdek je simpel de top 100 internet radiostations en maak je jouw Tivoli radio nog veelzijdiger!

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemeen

Merk Tivoli Audio
Model ALBP-1541-EU
Ontvangst DAB + radio | FM radio
Stroomvoorziening Netstroom
Afspelen van Radio
Sleeptimer Ja
Voorkeurzenders 5
Afstandsbediening Ja
Te bedienen via smartphone Nee
Oplaadbaar Nee
Touchscreen Nee
Met dimfunctie Ja
Lcd-display Ja

Connectiviteit

Bluetooth Ja
Bluetoothbereik 9 meter
Bluetooth versie Bluetooth 2.1
NFC Nee
Wifi Geen Wi-Fi
AUX-aansluiting 1
Hoofdtelefoonuitgang Ja
Afspelen via USB Nee

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Pick-up en return

Productinformatie

Verpakkingsinhoud Albergo+ ; Eén (1) netsnoer ; Gebruikershandleiding ; Externe FM-antenne (bevestigd) ; Afstandsbediening (Batterij inbegrepen)
Kleur Rood
Afmetingen (b x h x d) 187 x 111 x 110 mm
Gewicht 1 kg
Artikelnummer ALBP-1541-EU

Overige kenmerken

Accu/batterij model o_not_use_
Audio input bron 3.5 mm jack , Bluetooth
Equalizer Ja
Gewicht 1.04 kg
Inclusief CD-speler Nee
Model Albergo+
Opladen via apparaat Nee
Type radio Tafelradio
USB-poort Nee
Verpakking breedte 29 cm
Verpakking hoogte 17.5 cm
Verpakking lengte 16.5 cm
Voedingstype Adapter/ lichtnet
Waterbestendig Nee
Wekker opties Meervoudig alarm , Sleeptimer , Snooze