Tivoli Audio Albergo- Wekkerradio Rood

Tivoli Audio Albergo- Wekkerradio Rood199.00
3.00 stars ( 60% ) from 62 ratings

De Tivoli Audio ALBERGO+ is een uiterst complete tafelradio waarmee je zowel FM-stations als digitale radiouitzendingen (DAB/DAB+ en DMB) kunt ontvangen, maar ook draadloos muziek kunt streamen via Bluetooth. Zo is de Albergo+ meer dan klaar voor de toekomst. Tivoli Audio heeft de radio zo ontworpen dat hij voor iedereen probleemloos te bedienen is. Van elke knop is duidelijk waar hij voor dient. Bovendien biedt het display je handige aanwijzingen, bijvoorbeeld bij het instellen van de wektijden. Een handleiding krijg je erbij, maar de kans is groot dat je die niet eens gebruikt. Bluetooth activeren is al even eenvoudig. Na een druk op de knop zoekt de Albergo+ je met Bluetooth uitgeruste muziekbron - van tablet tot smartphone - en wordt er een connectie tot stand gebracht. En in plaats van de knoppen op de radio kan je natuurlijk ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken. De Albergo+ heeft dezelfde full-range speaker als Tivoli Audio’s befaamde Model One tafelradio. Een luidspreker die voor een meer dan uitstekende sound zorgt, in een behuizing die veel compacter is dan die van veel andere wekkerradio’s. In grafiet, wit, rood, groen of blauw past de Albergo+ in vrijwel elk interieur, en ook de optionele houten behuizing is er in verschillende uitvoeringen. Met de los verkrijgbare Stereo Speaker is de radio uit te bouwen tot een compacte stereoset.

Een radio, eindeloos veel mogelijkheden!

Maak van je Albergo+ tafelradio iets compleet eigens met behulp van één van de vele Albergo+ cabinets. Deze speciaal voor de Albergo+ ontworpen houten behuizingen zorgen in een handomdraai voor een compleet nieuwe look. Stel jouw ideale combinatie samen op de Albergo+ personalisatie website.

Digitale radio

Met DAB+ als nieuwe standaard kan je in bijna heel Nederland al genieten van digitale radio. Meer weten over de voordelen van DAB+? Bezoek Tivoli Audio’s DAB+ informatiesite.

Gratis Tivoli App

Download ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdek je simpel de top 100 internet radiostations en maak je jouw Tivoli radio nog veelzijdiger!

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene kenmerken

Merk Tivoli Audio
Model Albergo+
MPN (Manufacturer Part Number) ALBP-1541-EU
Type radio Draagbare radio
Kleur Rood , Wit
Product gewicht 1.04 kg

Connectiviteit

Bluetooth versie Bluetooth 2.1
Draadloos bereik 9 m
NFC Nee
WIFI Geen Wi-Fi
Bediening via mobiele app Nee

Technische specificaties

Ontvangst DAB + radio , FM radio
Afspelen van Radio
Afstandsbediening Ja
Waterbestendig Nee
Touchscreen Nee
Lcd-display Ja
Inclusief CD-speler Nee
Met dimfunctie Ja
Sleep timer Ja
Voorkeurzenders 5

Stroomvoorziening

Voedingstype Adapter/ lichtnet
Oplaadbaar Nee
Accu/batterij model o_not_use_
Opladen via apparaat Nee

Aansluitingen

Audio over USB Nee
Audio input bron 3.5 mm jack , Bluetooth
USB-poort Nee

Audio

Equalizer Ja

Verpakking

Verpakkingsinhoud Albergo+ ; Eén (1) netsnoer ; Gebruikershandleiding ; Externe FM-antenne (bevestigd) ; Afstandsbediening (Batterij inbegrepen)
Gewicht 1.04 kg
Verpakking breedte 29 cm
Verpakking hoogte 17.5 cm
Verpakking lengte 16.5 cm

Garantie

Fabrieksgarantie termijn 2 jaar

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Bluetooth Ja
Product breedte 18.7 cm
Product hoogte 11.1 cm
Product lengte 11 cm

EAN