Audioblock SB-100 internetradio met DAB- zwart

Audioblock SB-100 internetradio met DAB- zwart279.00
4.00 stars ( 80% ) from 10 ratings

Multiroom-luidspreker - DAB +, internetradio, FM, versterker, netwerk, USB- en Bluetooth-speler, alles in een actieve netwerkluidspreker!

Overtuigend geluid door innovatief ontwerp

Het volledig opnieuw ontworpen chassis van de SB-100 is uitgerust met twee breedbeeldluidsprekers van 5,3 cm en een subwoofer van 10,2 cm, dat wil zeggen een totaal van drie luidsprekers per SB-100.

Met een actief (geïntegreerd) versterkervermogen van 25 watt voor de subwoofer en 15 watt links en 15 watt heeft de SB-100 niet alleen een duidelijk en gedifferentieerd geluid ontwikkeld, maar ook de bas indrukwekkend en krachtig.

Het revolutionaire ontwerp van de SB-100 is in staat om stereoweergave als een enkele luidspreker weer te geven, en daarnaast een klassiek en zelfs ruimer stereogeluid te creëren in combinatie met een tweede SB-100.

Het volume kan worden achter stof op het apparaat via de verlichte "Volume +" en "Volume -" toets instellen via de optionele afstandsbediening of via de vrije smartphone app UNDOK® (beschikbaar voor iOS® en Android®).

De hele wereld van de radio geïntegreerd in een luidspreker

Naast klassieke FM ontvangt de SB-100 ook de digitale radio DAB +, die nu heel gebruikelijk is in Duitsland en een uitstekende CD-kwaliteit verzendt.

Verreweg de grootste zenderselectie met meer dan 25.000 zenders van over de hele wereld ontvangt echter de internettuner van de SB-100, die u kunt bedienen met een WLAN- of LAN-kabel.

Om deze kanaalselectie bij te houden, kunt u uw SB-100 via internet registreren en uw favorieten gemakkelijk beheren.

De selectie van de ontvangstmodus en het betreffende station is eenvoudig en ongecompliceerd via de gratis smartphone-app UNDOK® (beschikbaar voor iOS® en Android®)

Zo individueel als jij bent

De SB-100 past zich aan Pefekt moderne werelden, weg zijn de dagen dat hi-fi torens en dikke sprekers domineerde de woonkamer.

Door verzonken in de achterwand beugel kan de SB-100 met weinig inspanning wandhoeken of plafond, met de meegeleverde rubberen voeten een normale installatie op sideboards, rekken of op het bureau mogelijk.

Mediaspeler en streaming

Dankzij de netwerkmogelijkheden via WLAN of LAN en de DLNA-standaard kan de SB-100 verbinding maken met vrijwel elke pc, muziekserver of UPnP-apparaat (bijv. NAS) in het thuisnetwerk en deze gebruiken als muziekbron.

Je hebt ook de mogelijkheid om draadloos muziek af te spelen vanaf verschillende mobiele apparaten via de SB-100 of rechtstreeks een USB-stick aan te sluiten met muziek.

Met de gratis APP "UNDOK®" (beschikbaar voor iOS en Android) kunt u eenvoudig en gemakkelijk deze bronnen selecteren en beheren.

De SB-100 verwerkt de standaardformaten AAC, AAC +, MP3, WAV, WMA, FLAC en zelfs gapless!

Bovendien kunt u met de SB-100 het volume aanpassen via de APP, de standby-modus activeren of meerkamergroepen instellen.

Audioblock SB-100. Kleur van het product: Zwart. Gemiddeld vermogen: 55 W. Typisch stroomverbruik: 40 W, AC invoer voltage: 230 V, AC invoer frequentie: 50 Hz. Breedte: 165 mm, Diepte: 200 mm, Hoogte: 302 mm

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene productinformatie

Merk Block
Artikelnummer AB1751-01
Kwaliteitsklasse Basisklasse
Kleur Zwart
Product gewicht 3000 gram

Connectiviteit

Bluetooth Ja
Te bedienen via smartphone Ja

Technische specificaties

Afmetingen (b x h x d) 165 x 302 x 200 mm
Ontvangst DAB + radio
Afstandsbediening Ja

Verpakking

Gewicht 3 kg