Philips ORT2300 – Radio – zwart

Philips ORT2300 – Radio – zwart184.99
4.20 stars ( 84% ) from 52 ratings

De Philips ORT2300 brengt je terug naar de jaren 50. Het design van de radio is namelijk gebasseerd op dat van de originele Philips Philetta uit 1955. Laat je echter niet voor de gek houden door de looks: de ORT2300 beschikt over veel moderne snufjes. Zo beschik je naast de FM-tuner over digitale radio met DAB+, kun je muziek van je laptop, telefoon of tablet draadloos afspelen via Bluetooth en kun je gebruik maken van de 3.5mm AUX ingang. Met de automatische tijdsynchronisatie en de wekkerfunctionaliteit word je wakker in stijl.

Plus- en minpunten van de Philips ORT2300


Schitterend retro design
Bluetooth en 3.5 mm audio-ingang
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Radio met wekkerfuncties
Geen afstandsbediening
Geen USB-aansluiting voor media-overdracht

Belangrijkste kenmerken Original Radio -ORT2300-  • DAB+

  • Bluetooth

  • AUX ingang

  • USB ingang

  • FM-Tuner

  • Automatische tijdsynchronisatie

  • Led display voor tijd en bediening

  • 20 voorkeurszenders


DAB+
DAB staat voor Digital Audio Broadcasting. Maar wat is DAB+ nu en wat heb je er aan? Digital Radio+ biedt meer dan audio alleen. Allereerst is de kwaliteit van het geluid hoog en daarnaast hoef je bijvoorbeeld niet meer te zoeken naar je favoriete zender. De digitale ontvanger stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal.

Wekinstelling
Deze moderne klokradio heeft een dubbele alarmfunctie, zodat u verschillende wektijden kunt instellen voor weekdagen en het weekend of zelfs verschillende wektijden voor u en uw partner. De wektijden kunt u naar wens instellen: dezelfde wektijden voor de hele week van maandag tot en met zondag of een vroege wektijd voor de weekdagen van maandag tot en met vrijdag en een lekker late wektijd voor zaterdag en zondag. Wat u ook kiest, dankzij deze handige functie hoeft u niet langer elke avond een andere wektijd in te stellen.

Timer
Deze klokradio zorgt voor optimaal gemak in het dagelijkse leven. Een ingebouwde timer helpt een oogje te houden op gerechten en zorgt voor veiligheid en goed bereide gerechten. Nu kun je weglopen van het fornuis of de oven en ontspannen voor de TV of andere klusjes in huis doen. Zodra de tijd om is, zal er een zoemer klinken om je eraan te herinneren dat je maaltijd klaar is om opgediend te worden.

Sleeptimer
Sleeptimer biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar jouw favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 2 uur) en een muziekbron of radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Deze muziek wordt gedurende de ingestelde tijd afgespeeld. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met jouw favoriete muziek of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Digitaal afstemmen met 20 voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak
Digitale radio biedt je extra mogelijkheden voor je muziekcollectie op je Philips-audiosysteem. Je hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die je wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan. Je kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar je favoriete radiozender te gaan, zonder dat je steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Automatische tijdsynchronisatie
Dankzij de automatische tijdsynchronisatie van je klokradio hoef je nooit meer de tijd in te stellen. De klok wordt automatisch gesynchroniseerd met radiosignalen, zelfs wanneer de klok is uitgeschakeld. De klok wordt standaard gesynchroniseerd met radiosignalen om altijd de juiste tijd weer te geven. Wanneer dit nodig is, wordt de klok binnen één minuut bijgewerkt. Vanaf het moment dat je de klokradio uit de verpakking haalt, tot het moment dat er zich een stroomstoring voordoet ben je met dit Philips-product verzekerd van de juiste tijd.

Bluetooth
Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik die zowel stabiel als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat je je favoriete muziek eenvoudig vanaf je smartphone, tablet of laptop kunt afspelen, inclusief iPods, Ipads of iPhones.

Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten
Met één verbinding geniet je van al je muziek van draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon je apparaat aan op de audio-ingang (3.5 mm). Gebruik op je computer de aansluiting voor hoofdtelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kun je direct genieten van je hele muziekverzameling.

  • Afmetingen (b x h x d): 245 x 122 x 133 mm

  • Gewicht: 1100 g

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene kenmerken

Merk Philips
Model ORT2300
MPN (Manufacturer Part Number) ORT2300B/10
Type radio Tafelradio
Kleur Zwart
Product gewicht 1.1 g

Connectiviteit

Bluetooth versie Bluetooth 2.0
Draadloos bereik 10 m
NFC Nee
WIFI Geen Wi-Fi
Bediening via mobiele app Nee

Technische specificaties

Ontvangst FM radio
Afspelen van USB
Afstandsbediening Nee
Touchscreen Nee
Lcd-display Nee
Inclusief CD-speler Nee
Met dimfunctie Nee
Sleep timer Nee
Voorkeurzenders 20

Stroomvoorziening

Voedingstype Adapter/ lichtnet
Oplaadbaar Nee
Opladen via apparaat Ja

Aansluitingen

Audio over USB Ja
Audio input bron 3.5 mm jack , Bluetooth , USB
USB-poort 1

Audio

Totaal uitgangsvermogen 4 W
Equalizer Nee

Verpakking

Verpakkingsinhoud Philips ORT2300, AC/DC-adapter, Snelstartgids, Garantiekaart
Gewicht 1551 g
Verpakking breedte 189 mm
Verpakking hoogte 163 mm
Verpakking lengte 339 mm

Garantie

Fabrieksgarantie termijn 2 jaar

Overige kenmerken

Bluetooth Ja
Product breedte 24.5 cm
Product hoogte 12.2 cm
Product lengte 133 mm

EAN