Alpine IVE-W585BT Bluetooth Zwart autoradio

Alpine IVE-W585BT Bluetooth Zwart autoradio569.00
4.80 stars ( 96% ) from 61 ratings

De Mobile Media Stations spelen niet alleen verschillende bronnen af, het geluid is ook fantastisch!

U heeft met deze unit een ruime keuze aan opties. Zo krijgt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om de Alpine TuneIt App te gebruiken met uw Facebook account. Deze unit beschikt ook over een geweldige geluidskwaliteit en veel compatibility mogelijkheden. U beschikt met dit apparaat ook over Bluetooth met Voice-Dial functie en optionele DVB-T/DAB/DAB+ functie.

Het product is Steering Wheel Remote Control Ready en Vehicle Display Interface Ready, voor een perfecte installatie in bijna elk voertuig. Als uw auto uitgerust is met een start-stop motor, is deze head-unit des te interessanter voor u, omdat het blijft spelen als uw motor op een kruispunt stopt.

Hoge geluidskwaliteit, Afgestemd voor uw auto en uw oren
De IVE-W585BT zet het geavanceerde geluid in uw auto perfect om. Door middel van BASS ENGINE SQ wordt het geluid van de bass en de algemene balance toon perfect neergezet en beschikt u over de mogelijkheid om tuning funties zoas Digital Time Correction en 9-Band Parametric EQ te gebruiken. Maar het mooie van dit alles is, je kunt het heel gemakkelijk gebruiken met je smartphone via de Alpine TuneIt App.

Je beschikt tevens over 24/Bit DAC en 4-volt PreOuts!

Pas je geluid aan, check je Facebook
Download de Alpine TuneIt App, verbind vervolgens je iPhone of Android-toestel via Bluetooth. Je kunt nu je smartphone gebruiken om het perfecte geluid voor in uw auto in te stellen. Bij het gebruik van Facebook worden nieuwe berichten getoond, zowel op uw smartphone als op de IVE-W585BT. Voor meer details kunt u terecht bij de beschrijving van de Alpine TuneIt App welke u kunt vinden bij de Apps categorie.

Volop genieten met uw iPod/iPhone
De IVE-W585BT biedt een high speed USB verbinding om u te laten genieten van alle iPod/iPhone funcites. Met de fantastische geluidskwaliteit en makkelijke bediening kunt u snel muziek zoeken op track, artiest, album en andere keuzes.

BASS ENGINE SQ
Dit geavanceerde bass regel-systeem past automatisch uw frequentie cutoff, Q factor en subwoofer level aan, met behoud van een optimale algehele balans van het geluid. Het biedt ook 5 voorkeuze mogelijkheden voor snelle selectie.

Pas de kleur van het display aan of kies een afbeelding als wallpaper (achtergrond)
Maak je display persoonlijk met je eigen achtergrond. Plaats de afbeelding (PNG/JPEG) op een USB stick en verplaats het op die manier naar uw unit.

U kan kiezen uit 8 verschillende display kleuren: blauw, lichtblauw, turquoise, groen, rood, oranje, donkergeel en wit.

Verschillende mogelijkheden om uw systeem uit te breiden
Alpine biedt een aantal mogelijkheden om uw systeem makkelijk te upgraden. De IVE-W585BT is voorbereid voor een vooraanzicht-camera en voor stuurwielbediening. U kunt ook een DVB-Tuner aansluiten op de IVE-W585BT zodat u TV kunt kijken met digitale kwaliteit.

DAB/DAB+ TUNER
De IVE-W585BT is compatibel met de TUE-DAB1U (apart verkrijgbaar). Bedien de TUE-DAB1U via het touchscreen van de IVE-W585BT en voeg uw favoriete zenders to aan uw interne lijst.

Bluetooth® voor Hands-freeTelefoongesprekken en Muziek
De ingebouwde Bluetooth® biedt de mogelijkheid om uw telefoon hands-free te gebruike d.m.v. Simple Secure Paring en 24-talen ondersteuning. U kunt muziek streamen vanaf uw telefoon en u heeft de mogelijkheid, mits compatibel met AVRCP Ver. 1.4, om makkelijker dan ooit te zoeken in uw bibliotheek.

Bluetooth® Voice Dial Functie
U kunt een telefoongesprek starten door gebruik te maken van de Voice Dial Functie. Dit kan uiteraard alleen met telefoons die compatibel zijn.

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene productinformatie

Merk Alpine
Artikelnummer IVE-W585BT
Gewicht 2250 gram
Kleur zwart
Kwaliteitsklasse Topklasse

Formaat

Formaat Dubbel din

Connectiviteit

Bluetooth Ja
Draadloos bereik 10000 meter
NFC Nee

Audio specificaties

Ontvangst FM radio
Wattage per kanaal 50 watt
Equalizer Ja
Aansluiting voor subwoofer Ja

Weergave

Displaykleur zwart
RDS Ja
Voorkeurzenders 30
Touchscreen Ja

Technische specificaties

Afstandsbediening Nee
Inclusief CD-speler Ja

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar

Verpakking

Verpakking breedte 178mm
Verpakking hoogte 100mm
Verpakking lengte 165mm

Aansluitingen

AUX ingang voorzijde Ja
Aantal RCA aansluitingen 3
USB voorzijde 1