Roberts Radio Revival RD60 DAB- Piano Black

Roberts Radio Revival RD60 DAB- Piano Black381.99
3.40 stars ( 68% ) from 28 ratings

De Roberts Radio is een echte jaren 50 stijlicoon. Ontworpen door Harry Roberts, een Engelsman die zich gespecialiseerd had in het ontwikkelen van draagbare radio's, welke zijn bedrijf al snel liet uitgroeien tot marktleider in zijn genre. In zijn tijd waren deze retro radio's zelfs zo vooruitstrevend dat de Roberts Radio Company 'Royal Warrants' kreeg uitgereikt van de koninklijke familie. Deze geven je het recht te promoten dat de koninklijke familie gebruikt maakt van jouw producten.


Warm & Herkenbaar Geluidskwaliteit

De Roberts Radio's staan bekend om hun warme en herkenbare geluidskwaliteit. Deze Revival radio is omgebouwd naar moderne maatstaven, maar zonder die herkenbare Roberts Radio 'sound' te verliezen. Luister naar deze prachtige radio met een echte jaren 50 feel.


Uiterlijk en Mobiliteit

Het iconische uiterlijk van deze radio is vol van Engels karakter. Met de hendel en de mogelijkheid om hem op batterijen te gebruiken is de Roberts Radio gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Deze uitvoering komt in de kleur 'Piano Black' of piano zwart en zal je kamer of kantoor die extra touch geven.

DAB+ Digitale Radio

Luister naar radiozenders in de hoogste kwaliteit, zonder ruis en met heel helder geluid. Tune automatisch in naar de aanwezige DAB+ zenders en zet ze vast met de presets om snel je favoriete zenders op te zoeken.

Sluit je MP3 speler of Smartphone aan

Deze RD60 Roberts Radio geeft je ook de mogelijkheid je MP3 speler of smartphone aan te sluiten. Daarnaast is het zelfs mogelijk de radio op externe luidsprekers aan te sluiten of als je wat meer op jezelf wilt zijn is er de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten.


handleiding

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene productinformatie

Merk Roberts Radio
Artikelnummer trf-RD60PB
Type radio Draagbare radio
Kleur zwart
Product gewicht 1000 gram

Connectiviteit

Bluetooth Nee
NFC Nee

Technische specificaties

Afmetingen (b x h x d) 250 x 160 x 100 mm
Ontvangst DAB + radio | FM radio
Afstandsbediening Nee
Lcd-display Ja
Inclusief CD-speler Nee

Aansluitingen

Hoofdtelefoonuitgang Nee
USB-poort Nee

Audio

Equalizer Nee

Verpakking

Gewicht 1 kg

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar

Overige kenmerken

Gewicht 1 kg