REV Uno Pink Cadillac

REV Uno Pink Cadillac185.71
4.60 stars ( 92% ) from 39 ratings

De Roberts Radio Revival Uno Compact DAB+ Pink Cadillac is een waar stijlicoon en komt naast FM met een kraakhelder geluid door z'n DAB+ functionaliteit. Het bijzondere en ultracompacte ontwerp zal niet onopgemerkt blijven binnen- en buitenshuis, want je neemt 'm gemakkelijk overal mee naartoe. De Roberts Radio Revival Uno Pink Cadillac is een moderne radio in een klassieke uitvoering van het gerenommeerde merk Roberts dat al sinds 1932 radio's bouwt en z'n sporen door de jaren heen meer dan verdient heeft.


Historie in warme en herkenbare geluidskwaliteit


De bijzonder fraaie radio's van Roberts Radio staan bekend om hun warme en herkenbare geluidskwaliteit. Het merk bouwt radio's sinds het begin van de 20e eeuw en gaat met z'n tijd mee qua functionaliteit zonder naast het design de eigen 'sound' uit het oog te verliezen. Qua geluid heeft de radio een echte jaren '50 feel en sluit je er bovendien met het grootste gemak externe luidsprekers of een hoofdtelefoon op aan. Mocht je daarnaast muziek van je smartphone of MP3-speler willen spelen, dan koppel je deze eenvoudig via een kabeltje aan de aux-aansluiting.


DAB+ digitale radio en FM


Luister naar radiozenders in de hoogste kwaliteit, zonder ruis en met een kraakhelder geluid. Stem automatisch af op je favoriete aanwezige DAB+ zenders en zet ze vast met de presets om zo snel je favoriete zenders op te zoeken. Zit jouw kanaal er even niet bij op DAB+, dan schakel je eenvoudig over naar FM.


Lekker wakker worden


De Roberts Radio Revival Uno Compact DAB+ Pink Cadillac is een bijzonder stijlicoon uitgevoerd in een mooie donker roze kleur en heeft een leren handvat en een LCD display waarvan de helderheid aan te passen is. Laat jezelf lekker gewekt worden met jouw favoriete radiozender door de radio ook als wekker te gebruiken. Met zijn bijzonder fraaie design zal hij prachtig op je nachtkastje staan!

Specificaties

Specificatie Waarde

Productinformatie

Kleur roze
Gewicht 0.99 kg

EAN