Lenco PDR-020 – Draagbare radio DAB- – Zwart

Loading price...

4.20 stars ( 84% ) from 42 ratings

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

De Lenco PDR-020 is een handzame DAB+-radio die jou laat genieten van de radio in digitale geluidskwaliteit. Je kunt niet alleen luisteren naar alle bekende FM-zenders, ook de extra digital only-stations zijn nu binnen handbereik en dat alles zonder storende ruis. Vanaf nu gaat de Lenco PDR-020 DAB+-radio overal met jou mee naartoe. Met het gewicht van nog geen halve kilo en afmetingen van slechts 14 bij 12 centimeter is er geen excuus meer om alleen thuis van Lenco te genieten. Wanneer jij naar het park gaat met je vrienden, gaat Lenco met je mee.

Ga lekker liggen in het gras en kies jouw favoriete zender. Deze sla je gemakkelijk op, zowel in DAB+ als in FM. Met één klik op de knop klinkt dus meteen jouw lievelingsmuziek kraakhelder door het park. Als je dan 's avonds eindelijk in bed ligt, kun je samen met je Lenco nog even nagenieten. Met behulp van de slaaptimer bepaal jij aan hoe laat de Lenco PDR-020 stopt met spelen. Tegelijkertijd kun je de wekkerfunctie instellen, zodat je 's ochtends ook weer fijn wakker wordt met Lenco.

DAB+
DAB+ is de digitale opvolger van de FM-frequentie. DAB+ is overal zonder kabelaansluiting of abonnement te ontvangen via de ether. Je hebt wel een apparaat nodig dat geschikt is voor DAB+ ontvangst. Met DAB+ kun je veel meer radiostations ontvangen dan met FM. Overigens hebben de meeste DAB+ ontvangers nog steeds een FM-optie. Met DAB+ zoek je op naam en niet op frequentie, zoals bij FM-radio het geval is. Het is zo dat je met DAB+ alleen de kanalen kunt ontvangen die beschikbaar zijn in het land waar je je bevindt, maar geen buitenlandse zenders. De reden dat we overgaan op DAB+ is omdat digitalisering zorgt voor een uitbreiding van mogelijkheden, en het zorgt vooral voor een groter aanbod aan zenders. Daarnaast is DAB+ ook nog eens zo goed als overal te ontvangen.

LCD Display
Een liquid crystal display (LCD) is een plat beeldscherm met een laag energieverbruik. Hierdoor zijn lcd’s bij uitstek geschikt om te gebruiken in platte elektronische apparatuur of in draagbare apparaten die een batterij met beperkte capaciteit hebben.

Sleeptimer
Sleeptimer geeft jou de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar jouw favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet, en een muziekbron of radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Gedurende de ingestelde tijd wordt deze muziek afgespeeld. Hierna zal het apparaat over gaan op een stroom besparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met jouw favoriete muziek of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Koptelefoon aansluiting
Creëer op elk gewenst moment een eigen luisteromgeving voor jou alleen door een hoofdtelefoon aan te sluiten op deze radio van Lenco. Door je eigen hoofdtelefoon aan te sluiten, kun je op elk volume van muziek genieten zonder anderen te storen.

FM radio
Luister naar al je favoriete FM radiozenders. De radio komt met een mono luidspreker die verrassend veel vermogen heeft. De radio kan gemakkelijk een kamer van voldoende geluid voorzien om optimaal van je muziek te kunnen genieten.

levering
• PDR-020
• Handleiding

Product
• 10 DAB+ presets
• 10 FM radio presets met RDS
• Dubbel alarm functie
• LCD scherm
• Oplaadbare batterij
• Wekfunctie door buzzer en FM radio
• Slaaptimer
• Snooze functie
• Telescopische antenne
• Aansluitingen: Audio uitgang 3,5 mm
• Inclusief: AC Adapter

Eigenschappen
• Power source: AC 100-240V
• Power consumption max: 1.5W
• Dim. unit: 135 x 41 x 120 mm (WxDxH)
• Net/Gross Weight: 350/480 g

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemeen

Merk Lenco
Model 410398
Totaal uitgangsvermogen 1 watt
Ontvangst DAB + radio
Afspelen van Radio
Sleeptimer Ja
Voorkeurzenders 10
Afstandsbediening Nee
Te bedienen via smartphone Nee
Oplaadbaar Ja
Touchscreen Nee
Met dimfunctie Nee
Lcd-display Ja
Kwaliteitsklasse Basisklasse

Connectiviteit

Bluetooth Nee
Bluetoothbereik 0 meter
Bluetooth versie Geen Bluetooth
NFC Nee
Wifi Geen Wi-Fi
AUX-aansluiting 0
Hoofdtelefoonuitgang Nee
Afspelen via USB Nee

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie n.v.t.

Productinformatie

Verpakkingsinhoud • PDR-020 • AC Adapter • Handleiding
Kleur Zwart
Afmetingen (b x h x d) 135 x 120 x 41 mm
Gewicht 0,4 kg
Artikelnummer 410398

Overige kenmerken

Accu/batterij model Accu
Audio input bron Optisch
Equalizer Nee
Gewicht 506 g
IP-certificering IP00 (Geen bescherming)
Inclusief CD-speler Nee
Model PDR
Netwerkaansluiting (LAN) Nee
Opladen via apparaat Nee
Stereogeluid Nee
Stijl radio Casual
Taal handleiding Universeel
Type radio Draagbare radio
USB-poort 0
Verpakking breedte 170 mm
Verpakking hoogte 58 mm
Verpakking lengte 222 mm
Voedingstype Accu
Waterbestendig Nee
Wekker opties Meervoudig alarm