Lenco PDR-030 – Draagbare radio DAB- – Zwart59.99
4.20 stars ( 84% ) from 24 ratings

De vLenco PDR-030 is een handzame DAB+-radio die jou laat genieten van de radio in digitale geluidskwaliteit. Je kunt niet alleen luisteren naar alle bekende FM-zenders, ook de extra digital only-stations zijn nu binnen handbereik en dat alles zonder storende ruis. Vanaf nu gaat de Lenco PDR-030 DAB+-radio overal met jou mee naartoe. Met het gewicht van nog geen kilo en afmetingen van slechts 21 bij 14 centimeter is er geen excuus meer om alleen thuis van Lenco te genieten. Wanneer jij naar het park gaat met je vrienden, gaat Lenco met je mee.

Ga lekker liggen in het gras en kies jouw favoriete zender. Deze sla je gemakkelijk op, zowel in DAB+ als in FM. Met é& klik op de knop klinkt dus meteen jouw lievelingsmuziek kraakhelder door het park. Als je dan 's avonds eindelijk in bed ligt, kun je samen met je Lenco nog even nagenieten. Met behulp van de slaaptimer bepaal jij aan hoe laat de Lenco PDR-030 stopt met spelen. Tegelijkertijd kun je de wekkerfunctie instellen, zodat je 's ochtends ook weer fijn wakker wordt met Lenco.Met zijn moderne uitstraling dus een echte must have voor iedereen die graag wil genieten van radio met uitstekende geluidskwaliteit. De Lenco PDR 030 is verkrijgbaar in wit en zwart, zodat jij kunt kiezen welke Lenco bij jou past.

DAB+
DAB+ is de digitale opvolger van de FM-frequentie. DAB+ is overal zonder kabelaansluiting of abonnement te ontvangen via de ether. Je hebt wel een apparaat nodig dat geschikt is voor DAB+ ontvangst. Met DAB+ kun je veel meer radiostations ontvangen dan met FM. Overigens hebben de meeste DAB+ ontvangers nog steeds een FM-optie. Met DAB+ zoek je op naam en niet op frequentie, zoals bij FM-radio het geval is. Het is zo dat je met DAB+ alleen de kanalen kunt ontvangen die beschikbaar zijn in het land waar je je bevindt, maar geen buitenlandse zenders. De reden dat we overgaan op DAB+ is omdat digitalisering zorgt voor een uitbreiding van mogelijkheden, en het zorgt vooral voor een groter aanbod aan zenders. Daarnaast is DAB+ ook nog eens zo goed als overal te ontvangen.

LCD Display
Een liquid crystal display (LCD) is een plat beeldscherm met een laag energieverbruik. Hierdoor zijn lcd’s bij uitstek geschikt om te gebruiken in platte elektronische apparatuur of in draagbare apparaten die een batterij met beperkte capaciteit hebben.

Sleeptimer
Sleeptimer geeft jou de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar jouw favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet, en een muziekbron of radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Gedurende de ingestelde tijd wordt deze muziek afgespeeld. Hierna zal het apparaat over gaan op een stroom besparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met jouw favoriete muziek of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Koptelefoon aansluiting
Creëer op elk gewenst moment een eigen luisteromgeving voor jou alleen door een hoofdtelefoon aan te sluiten op deze radio van Lenco. Door je eigen hoofdtelefoon aan te sluiten, kun je op elk volume van muziek genieten zonder anderen te storen.

FM radio
Luister naar al je favoriete FM radiozenders. De radio komt met een luidspreker die verrassend veel vermogen heeft. De radio kan gemakkelijk een kamer van voldoende geluid voorzien om optimaal van je muziek te kunnen genieten.

Op alle producten van Lenco ontvang je 24 maanden garantie levering

Verpakkingsinhoud

• PDR-030
• Handleiding

Product
• 10 DAB+ presets
• 10 FM radio presets met RDS
• Dubbel alarm functie
• LCD scherm
• Oplaadbare batterij
• Wekfunctie door buzzer en FM radio
• Slaaptimer
• Snooze functie
• Telescopische antenne
• Aansluitingen: Audio uitgang 3,5 mm
• Inclusief: AC Adapter

Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene productinformatie

Merk Lenco
Model PDR-030BK
Artikelnummer PDR-030BK
Type radio Draagbare radio
Stijl radio Casual
Kwaliteitsklasse Basisklasse
Kleur Zwart
Product gewicht 800 gram

Connectiviteit

Bluetooth Nee
Bluetoothbereik 10000 meter
Bluetooth versie Geen Bluetooth
NFC Nee
Wifi Geen Wi-Fi
Te bedienen via smartphone Nee

Technische specificaties

Afmetingen (b x h x d) 225 x 150 x 85 mm
Ontvangst DAB + radio | FM radio
Afspelen van Radio
Afstandsbediening Nee
IP-certificering IP00 (Geen bescherming)
Waterbestendig Nee
Touchscreen Nee
Lcd-display Ja
Inclusief CD-speler Nee
Met dimfunctie Nee
Sleeptimer Nee
Voorkeurzenders 10

Stroomvoorziening

Voedingstype Adapter/ lichtnet
Maximale batterijduur 180 uur
Oplaadbaar Ja
Accu/batterij model 3,7V-blok
Opladen via apparaat Nee
Accu-platform Geen accu-platform

Aansluitingen

AUX-aansluiting 0
Hoofdtelefoonuitgang Ja
Afspelen via USB Nee
Audio input bron Geen
Netwerkaansluiting (LAN) Nee
USB-poort Nee

Audio

Totaal uitgangsvermogen 1,5 watt
Equalizer Nee
Stereogeluid Nee

Verpakking

Verpakkingsinhoud Radio, Netadapter, Handleiding
Gewicht 0,8 kg
Verpakking breedte 192 mm
Verpakking hoogte 137 mm
Verpakking lengte 299 mm
Taal handleiding Duits | Engels | Frans | Nederlands | Universeel

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie NVT

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde accu's/batterijen 1
CE markering Zichtbaar
Gewicht 1081 g
Voltage 3.7 V