Philips AJB3552 – DAB- wekkerradio – Zwart69.99
3.00 stars ( 60% ) from 39 ratings

Wakker worden met duidelijke, kraakvrije DAB+-radio. Deze Philips AJB3552 DAB+ wekkerradio met een groot lcd-display scherm wekt je met muziek uit meerdere bronnen. De ingebouwde kraakvije DAB+-radio biedt kristalheldere muziek uit een keuze aan stations. De tijd en het alarm stelt u eenvoudig in met de drie knoppen op de voorkant.

Compatibel met DAB en FM voor een complete radio-ervaring

DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoef je geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.

Lichtsensor met automatische dimfunctie voor een comfortabele kijkervaring

Het scherm is elk moment van de dag duidelijk leesbaar. De ingebouwde lichtsensor meet de intensiteit van het omgevingslicht en bepaalt aan de hand hiervan de helderheid van het scherm. Overdag of bij helder licht wordt het scherm vanzelf helderder voor optimale leesbaarheid. 's Avonds en bij weinig licht wordt het scherm donkerder zodat je niet verblind raakt en ongestoord kunt slapen.

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kan je maximaal van je muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als je dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kan je van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer je het volume lager zet.

Met automatische tijdsynchronisatie ben je verzekerd van de juiste tijd

Dankzij de automatische tijdsynchronisatie van je klokradio hoef je nooit meer de tijd in te stellen. De klok wordt automatisch synchroniseerd met radiosignalen, zelfs wanneer de klok is uitgeschakeld. De klok wordt standaard gesynchroniseerd met radiosignalen om altijd de juiste tijd weer te geven. Wanneer dit nodig is, wordt de klok binnen één minuut bijgewerkt. Vanaf het moment dat je de klokradio uit de verpakking haalt, tot het moment dat er zich een stroomstoring voordoet ben je met dit Philips-product verzekerd van de juiste tijd.

Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake

Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. Normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn of te zacht om je wakker te maken of zo onaangenaam hard dat je wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door je favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat je langzaam wakker wordt.

Groot verlicht LCD-scherm voor een betere weergave bij weinig licht

Dankzij het verlichte LCD-scherm zie je alle belangrijke informatie en bedieningsopties ook bij weinig licht in één oogopslag.

Digitaal afstemmen met voorkeurzenders voor extra gebruiksgemak

Stem af op de zender die je als voorkeurzender wilt instellen en houd de knop voor voorkeurzenders ingedrukt om de frequentie op te slaan. Je kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozender gaan, zonder dat je steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Word wakker met je favoriete radiodeuntje of de zoemer

Wakker worden met het geluid van je favoriete radiozender of een zoemer. Je hoeft alleen maar het alarm in te stellen op je Philips-klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kan je kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt je Philips-klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd.

Digitale radio voor een heldere en kraakvrije geluidskwaliteit

Digitale radio is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met digitale zenderstations hoef je geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.

Eenvoudige wekkerinstelling voor het instellen van de tijd en het alarm zonder instructies

De tijd en het alarm zijn zo eenvoudig in te stellen dat je de snelstartgids of de gebruiksaanwijzing er mogelijk niet eens bij hoeft te pakken. De silkscreen-toetsen van de klokradio helpen je de tijd en het alarm in te stellen.

Instelbaar herhaald alarm voor een flexibele extra snoozetijd

Moeite met opstaan? Blijf 's ochtends nog iets langer liggen. Met slechts één druk op de knop voor alarmherhaling kan je nog 5 minuutjes langer slapen. Wil je nog langer snoozen dan druk je tweemaal op de knop voor tien minuten en driemaal voor vijftien minuten of druk zes keer op de knop om dertig minuten langer te slapen. Zolang het alarm niet is uitgeschakeld, kan je zo vaak als je wilt op de knop drukken. Het alarm gaat gegarandeerd iedere keer af, dus geniet onbezorgd van die waardevolle extra minuten slaap.

De sleeptimer schakelt de radio automatisch uit op de ingestelde tijd

De sleeptimer bied je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoelang je naar een radiostation wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Deze muziek zal gedurende de vooraf ingestelde tijd worden afgespeeld en gaat vervolgens over in een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met de sleeptimer val je in slaap met je favoriete radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of je zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.


Specificaties

Specificatie Waarde

Algemene productinformatie

Merk Philips
Artikelnummer AJB3552/12
Afspelen van Radio
Kleur Zwart
Product gewicht 500 gram
Ontvangst FM radio | DAB + radio

Connectiviteit

Bluetooth Nee
Bluetooth versie Geen Bluetooth
Bluetoothbereik 0 meter
WIFI Geen Wi-Fi
NFC Nee
Afstandsbediening Nee
Bediening via mobiele app Nee

Technische specificaties

Afmetingen (b x h x d) 172 x 92 x 63 mm
CD-speler Nee
Afstandsbediening Nee
Equalizer Nee

Wekker- & klokfuncties

Alarm opties Snooze | Sleeptimer
Aantal wektijden 2 wektijden
Radiogestuurde tijdsaanduiding Ja
Datumaanduiding Geen datumaanduiding
Plafond projectie Nee

Stroomvoorziening

Voedingstype Adapter/ lichtnet
Oplaadbaar via USB Nee
Aantal benodigde accu's/batterijen 1
Accu/batterij model Geen batterijen

Aansluitingen

Extern geheugenslot Nee
Audio input bron Geen
Audio over USB Nee
USB-poort 0

Display

Dimbaar display Ja
Lcd-display Ja
Touchscreen Nee

Verpakking

Verpakkingsinhoud AC-netsnoer, Gebruiksaanwijzing, Garantiecertificaat
Verpakking breedte 104 mm
Verpakking hoogte 85 mm
Verpakking lengte 245 mm
Taal handleiding Universeel
Gewicht 500 gram

Garantie

Fabrieksgarantie 2 jaar
Type garantie Carry-in
Uitzonderingen garantie -

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Nee
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee